Κατασκήνωση χωρίς Γερά Χέρα δε γίνεται!
 
Έτσι λοιπόν, όλοι μαζί 28-30 Ιουνίου 2024 γινόμαστε Γερά Χέρια, καθαρίζουμε, τακτοποιούμε, φροντίζουμε, παίζουμε, γελάμε, τραγουδάμε!
Ενημερώστε φίλους, συγγενείς και γνωστούς και δηλώστε. Φορέστε τα πρόχειρα ρούχα σας, μην ξεχάσετε τα μαγιό σας (γιατί θα κάνουμε και τις βουτιές μας) και ελάτε να φτιάξουμε τη Βραώνα μας! Έστω και λίγες ώρες... είναι πολύτιμες!
 
Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 69_93951518, Χονδροπούλου Αλεξία. 
 
Οι ώρες άφιξης θα είναι από τις 7.30 π.μ. έως 3.00 μ.μ. και 5.00 μ.μ. έως τις 10.00 μ.μ.
 
Παρακαλούμε συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο για την δήλωση συμμετοχής παρακάτω
 
Αγαπητοί γονείς, αγαπητά μας παιδιά Χριστός Ανέστη!
 
Τη Δευτέρα 17/6 από τις 5-7μ.μ., στο εντευκτήριο των ΧΜΟ στον 5ο όροφο, στο κτήριο του Αποστόλου Παύλου (οδός Καρύτση 14), θα υπάρχει η δυνατότητα δήλωσης για την κατασκήνωση της Βραώνας.
 
Χριστιανικές Μαθητικές Ομάδες

Αγαπητοί γονείς, αγαπητά μας παιδιά Χριστός Ανέστη!

Οι κατασκηνώσεις των Χριστιανικών Μαθητικών Ομάδων είναι και φέτος έτοιμες να μας υποδεχτούν για να ζήσουμε μια ζωή μαζί με τον Χριστό μέσα στην ομορφιά της φύσης και της χριστιανικής συντροφιάς!

Αγαπητή φίλη,

Από Μάρτη Καλοκαίρι… Κι αν δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα, θα καλοκαιριάσει μέσα μας, αφού θα συναντηθούμε για να περάσουμε μια ολόκληρη μέρα μαζί στο Ναύπλιο.

Ξεκινάμε στις 7:45π.μ. από την περιοχή Αγία Παρασκευή (intersport), 7:55π.μ. Εθνική Άμυνα, στις 8:20π.μ. από τον σταθμό Λαρίσης και 8:40π.μ. από την Ελευσίνα και επιστρέφουμε περίπου στις 6:30μ.μ. στην Ελευσίνα, στις 7:00μ.μ. στο Σταθμό Λαρίσης, στις 7:20μ.μ. στην Εθνική Άμυνα και στις 7:30 μ.μ. στην Αγία Παρασκευή (μετά το super market «Βασιλόπουλος», στην εσοχή του δρόμου).

Πρόγραμμα εκδρομής

Αγαπητή φίλη,

Καλή κι ευλογημένη χρονιά!

Το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024 σε προσκαλούμε, μαζί με τις φίλες σου, στον 5ο όροφο του κτηρίου του Αποστόλου Παύλου για μια εορταστική πρωτοχρονιάτικη Ομάδα!

Ένα γεμάτο δίωρο, από τις 4:30μ.μ. ως τις 6:30μ.μ., παιχνιδιού, χαράς κι εκπλήξεων σε περιμένει!

Εκεί θα συναντήσεις, εκτός από τα συνομαδόπουλά σου, και φίλες σου από την κατασκήνωση!

Αγαπητή φίλη,

Η πολυπόθητη διήμερη εξορμήση αγάπης για τα ομαδόπουλα του Γυμνασίου και Λυκείου, με τη βοήθεια του Θεού, πλησιάζει!

Φρόντισε, λοιπόν, να φτιάξεις το πρόγραμμά σου, ώστε να μπορείς να απολαύσεις το μοναδικό αυτό διήμερο στις αρχές του 2024!

Ξεκινάμε την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου στις 7:45 π.μ. από την περιοχή Αγία Παρασκευή (intersport), 7:55 π.μ. Εθνική Άμυνα, στις 8:20 π.μ. από τον σταθμό Λαρίσης και 8:40 π.μ. από την Ελευσίνα και επιστρέφουμε την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου, περίπου στις 7:00 μ.μ. στην Ελευσίνα, στις 7:30 μ.μ. στο Σταθμό Λαρίσης, στις 7:50 μ.μ. στην Εθνική Άμυνα και στις 8:00 μ.μ. στην Αγία Παρασκευή (μετά το super market «Βασιλόπουλος», στην εσοχή του δρόμου)

Ενδεικτικά το πρόγραμμά μας:

Newsletter

Εγγραφείτε στο newletter μας για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για ό,τι συμβαίνει στις ομάδες μας! (σύντομα διαθέσιμο)