Αγαπητή φίλη,

Η άνοιξη έφτασε, ο Απρίλης μπήκε κι ήρθε η ώρα για μια μονοήμερη εκδρομή!

Πότε; Την Κυριακή 14 Απριλίου 2019 Πού; Ιερά μόνη Οσίου Εφραίμ στην Νέα Μάκρη και στο Μαραθώνα.

Εισιτήριο 10 Ευρώ

Εκκίνηση: ώρα 8:00 π.μ. από σταθμό Λαρίσης, 8:15 π.μ. Eθνική Άμυνα και 8:30 π.μ. από την Αγία Παρασκευή, (μετά το super market «Βασιλόπουλος», στην εσοχή του δρόμου).

Παιχνίδι και γέλιο, χαρά και τραγούδι…..
σας περιμένουν παιδιά, το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019, και ώρα 4:30μ.μ.-6:30μ.μ. στο γνωστό μέρος, (Καρύτση 14),

Αγαπητά ομαδόπουλα,

Ξέγνοιαστες για λίγο από τα διαγωνίσματα, σκεφτήκαμε να ξαναειδωθούμε όλες μαζί, το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου στο κτήριο του Αποστόλου Παύλου, (οδός Καρύτση 14), στον 6ο όροφο, από τις 4:30 ως τις 6:30.

Μαζί μας θα είναι η γιατρός της κατασκήνωσής μας, κα Ζωή Σιάσου, Μαιευτήρας- Γυναικολόγος και η κα Παναγιώτα Χατζηγιαννάκη- Τσαγκαροπούλου, Ιατρός, Πνευμονολόγος.

Αγαπητό κυκλάμινο,

μήπως επιθύμησες να δεις τις φίλες σου από την κατασκήνωση, να παίξεις και να τραγουδήσεις, όπως μόνο τα κυκλάμινα ξέρουν;
Συζήτησέ με τους γονείς σου, για να έρθεις στη συντροφιά μας, το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου, στον Απόστολο Παύλο (οδός Καρύτση 14), στον 5ο όροφο από, τις 4:30μ.μ. ως τις 6:30 μ.μ.

Αγαπητό ομαδόπουλο,

βρες χρόνο, στις διακοπές αυτές, να σκορπίσεις και πάλι, με το τραγούδι και το χαμόγελό σου, το μήνυμα των Χριστουγέννων, την αγάπη και την ελπίδα!

Η καθιερωμένη εξόρμηση αγάπης στο Ασκληπιείο της Βούλας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 27/12/2018. Για το σκοπό αυτό θα ξεκινήσει πούλμαν από την Αγία Παρασκευή, στις 2:30μ.μ. (ρεύμα προς Αθήνα, intersport) και θα περάσει

Αγαπημένη μας φίλη,

Αφού ζήσουμε τη χαρά των Χριστουγέννων μαζί με τους δικούς μας ανθρώπους, τι λέτε; Πάμε την καθιερωμένη διήμερη εκδρομή μας στην όμορφη πατρίδα μας, για να ανανεωθούμε, αλλά και για να... «τα πούμε» όπου η αγάπη μας καλεί;

Με ήλιο ή χιονιά, πάμε, για να πατήσουμε την Τριπολιτσά! Οι γέροντες του Δεκάζειου γηροκομείου και του ιδρύματος Απόρων Τυφλών «Αγία Παρασκευή, που πριν λίγα χρόνια είχαμε πάλι επισκεφτεί, περιμένουν το τραγούδι, τα χαμόγελα και την αγάπη μας, για να ξεκινήσουν δυναμικά τη νέα χρονιά. Η πρώτη μέρα είναι αφιερωμένη στην πράξη αγάπης, αλλά θα έχουμε και το χρόνο να περιηγηθούμε στην όμορφη ιστορική πόλη της Τρίπολης.

Τη δεύτερη μέρα το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσκεψη στο Μουσείο περιβαλλοντικής της Στυφαλίας και συμμετοχή σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα, περιήγηση στα γραφικά χωριά της ορεινής Κορινθίας και προσκύνημα στην ιστορική μονή του Αγίου Γεωργίου όπου υπάρχει και κρυφό σχολειό.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newletter μας για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για ό,τι συμβαίνει στις ομάδες μας! (σύντομα διαθέσιμο)