Αγαπητή φίλη,

Από Μάρτη Καλοκαίρι… Κι αν δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα, θα καλοκαιριάσει μέσα μας, αφού θα συναντηθούμε για να περάσουμε μια ολόκληρη μέρα μαζί στο Ναύπλιο.

Ξεκινάμε στις 7:45π.μ. από την περιοχή Αγία Παρασκευή (intersport), 7:55π.μ. Εθνική Άμυνα, στις 8:20π.μ. από τον σταθμό Λαρίσης και 8:40π.μ. από την Ελευσίνα και επιστρέφουμε περίπου στις 6:30μ.μ. στην Ελευσίνα, στις 7:00μ.μ. στο Σταθμό Λαρίσης, στις 7:20μ.μ. στην Εθνική Άμυνα και στις 7:30 μ.μ. στην Αγία Παρασκευή (μετά το super market «Βασιλόπουλος», στην εσοχή του δρόμου).

Πρόγραμμα εκδρομής

 

  • Προσκύνημα στον ναό του Αγίου Λουκά του ιατρού και στον Άγιο Σπυρίδωνα

  • Περιήγηση στην πόλη και τα ξακουστά αξιοθέατά της

  • Παιχνίδι

Απαραίτητα Εφόδια

Ρούχα ζεστά, ανάλογα βέβαια και τον καιρό. Ξεκινάμε φορώντας φούστα και μπορούμε να έχουμε μαζί μας φόρμα, αν την χρειαζόμαστε. Μαζί μας πρέπει να έχουμε πρωινό και να κρατάμε χρήματα για το μεσημεριανό φαγητό ή ό,τι άλλο επιθυμούμε να προμηθευτούμε.

Έξοδα συμμετοχής: 20€. Δηλώνετε με προκαταβολή 10€ (Δεν επιστρέφεται) και την υπεύθυνη δήλωση. Τελευταία προθεσμία δηλώσεων: 25/2/2024, στην τελευταία συνάντηση πριν από την εκδρομή.

Δηλώσεις: Παρακαλούμε να δηλώσετε εγκαίρως στις ομάδες σας και στις ομαδάρχισσες σας. Μπορείτε να προσκαλέσετε και τις φίλες σας. Τα παιδιά που μένουν εκτός Αττικής και δεν συμμετέχουν σε κάποια ομάδα τον χειμώνα μπορούν να επικοινωνήσουν:

με την κα Αλεξία Χονδροπούλου ή την κα Μαρία Ζαφειροπούλου στα τηλέφωνα επικοινωνίας που θα βρείτε στο έντυπο της δήλωσης εδώ.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newletter μας για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για ό,τι συμβαίνει στις ομάδες μας! (σύντομα διαθέσιμο)