Αγαπητοί γονείς, αγαπητά μας παιδιά

Οι κατασκηνώσεις των Χριστιανικών Μαθητικών Ομάδων είναι και φέτος έτοιμες να μας υποδεχτούν για να ζήσουμε μια ζωή μαζί με τον Χριστό μέσα στην ομορφιά της φύσης και της χριστιανικής συντροφιάς!

choirs

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε την επετειακή εκδήλωση για την συμπλήρωση 80 και πλέον χρόνων Ιστορίας των Χριστιανικών Μαθητικών Ομάδων! Η εκδήλωση, Θεού θέλοντος, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Απριλίου 2024.

xristougenna giorti 2023

Αγαπητοί γονείς, αγαπητά μας παιδιά

Με μεγάλη χαρά, σας προσκαλούμε στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή που διοργανώνουν οι ομάδες αγοριών και κοριτσιών της Αγίας Παρασκευής την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 19:00.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων της Αδελφότητας Θεολόγων "ΖΩΗ" στην Αγία Παρασκευή.

Αγαπητοί γονείς, αγαπητά μας παιδιά.

Ο σεβαστός μας π. Κωνσταντίνος Σακαρίδης, μέλος της Αδελφότητος Θεολόγων "Ζωή", πνευματικός πατέρας και ιεροκήρυκας της Μητροπόλεως Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου για περισσότερα από 50 έτη, βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες στην αγκαλιά του Κυρίου, που τόσο αγάπησε και διακόνησε.

christmas

 

Αγαπητοί γονείς, αγαπητά μας παιδιά,

 

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022  στις 19:00 σας προσκαλούμε στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή που έχουν ετοιμάσει οι Χ.Μ.Ο. Αγίας Παρασκευής στην αίθουσα εκδηλώσεων της αδελφότητας «Ζωή» στην Αγία Παρασκευή (οδός Τερζοπούλου).

Αγαπητά Ομαδόπουλα,

 Καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα!

 Η χειμερινή εκδρομή των Χ.Μ.Ο. Δημοτικού πλησιάζει, που θα και γίνει φέτος στον αγαπημένο μας Παρνασσό! Εφοδιαστείτε με κέφι και όρεξη για παιχνίδι και ελάτε στην εκδρομή να περάσουμε ωραία! Απίστευτα παιχνίδια, έλκηθρο στα χιόνια αλλά και χιονοπόλεμος, μας περιμένουν στον χώρο της αγαπημένης μας κατασκήνωσης και στο χιονοδρομικό (αν το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες)!

Αναχώρηση- Επιστροφή

Αναχώρηση: Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 7.30πμ από το Σταθμό «Νερατζιώτισσα» (Οδός Νερατζιωτίσσης στο

Μαρούσι) του Ηλεκτρικού και Προαστιακού σιδηροδρόμου.

Επιστροφή: στο ίδιο μέρος, περίπου στις 8:00μ.μ.

Αγαπητοί γονείς! Aγαπητά μας παιδιά!

Στα πλαίσια του εορτασμού των 200 χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης, σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε τη διαδικτυακή γιορτή που θα παρουσιάσουν οι Χριστιανικές Μαθητικές Ομάδες την Τετάρτη 24 Μαρτίου και ώρα 20:00 μέσα από το κανάλι τους (XMO Athens) στο YouTube.

Συμμετέχει η ορχήστρα και η χορωδία των Χ.Μ.Ο. .

Newsletter

Εγγραφείτε στο newletter μας για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για ό,τι συμβαίνει στις ομάδες μας! (σύντομα διαθέσιμο)